top of page

BEHANDLING

logo_2_cirkler-03.png

Mackenhauer Terapi

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen er en kombination af forskellige teknikker jeg gennem årene har erhvervet mig: zoneterapi, japansk akupunktur, neuromuskulær afspænding, TCM, kostråd, coaching.Jeg tilrettelægger behandlingen efter behov, lytter til dine udfordringer og hvad du søger hjælp til. Jeg stiller en diagnose ved hjælp af forskellige teknikker bl.a mærker jeg dig på maven og mærker din puls for at diagnosticere balancen i kroppen, ud fra dette tilrettelægges en behandlingsstrategi. Jeg anvender zoneterapi, trykker i meridianerne, afspænder dine muskler, nogle gange sætter jeg nåle, men oftest brydes huden ikke, der behandles med fingre eller en speciel nål i akupunkturpunkterne, fokus er at skabe balanceret i kroppen derved kan  de selvhelbredende kræfter sætte ind. 

 

Gør det ondt?

Japansk akupunktur er en blid form for akupunktur, som er udviklet af blinde og svagtseende i Japan, ofte er der ikke brug for nåle for at skabe balance. Jeg anvender en speciel nål, som er udviklet til formålet, det ikke mærkes, ind imellem kan der anvendes alm. sterile tynde nåle.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Det er altid svært at svare på, nogle skal have 4-6 behandlinger, andre skal have flere, nogle gange over måneder, alt efter hvor lang tid problemet har stået på og hvad der er på spil. Ofte ses der en forandring inden for de første behandlinger. Vi skal ikke spilde hinandens tid og dine penge. Vurderer jeg at det er uden for mit kompetenceområde, sender jeg dig videre til læge eller anden behandling. Du informeres om behandlingen og samtykke inden behandlingen.

Behandles børn?

Børn er meget modtagelige overfor behandling og de elsker zoneterapi. 

Hvad skal jeg have med?

Medbring et lagen til briksen – tag også vand med hvis du trænger.

Sundhedsforsikringer

Husk at kontakte dit forsikringsselskab inden du starter behandling.
Se hvilke tilskud du kan få
her

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
albuepåballe.jpg
bottom of page