top of page

REFERENCER

Det siger mine klienter

"Jeg fik en suveræn kickstart af min stemme, efter et længerevarende sygdomsforløb med lungebetændelse. Super dygtig og højt anbefalet.Man kunne efter et par gange virkelig mærke, hvordan der blev åbnet op for hanen igen.🎶 Så stærkt!"

Nicklas Sonne, musiker

Vibeke Nielsen, kontorassistent og styrketræner

"Efter 5 mdr med stærke hælsmerter, der har gjort alm.gang mere end svært, er det HELT fantastisk, at kunne mærke kæmp  bedring efter kun 2 behandlinger hos Helle. Så imponeret over at behandlingen virker. Det er en investering i at få det godt igen. "Det er en rigtig hyggelig klinik at komme i, er bare en skøn bonus."

Kim Brun, håndværker

"Sengeliggende ca. 1-2 mdr. med intense smerter, efter at have fået en grim diskusprolaps i lænden.  Jeg proppede mig med stærke piller for at tage toppen af smerterne. Allerede efter 4 behandlinger er jeg nu HELT uden piller! Samtidig kan jeg nu gå og stå langt bedre end for bare få uger siden.1000 tak for fantastisk behandling. Jeg er sikker på, at jeg nok skal blive helt Fit4fight igen med din hjælp." 

Henriette Bendix, Journalist (DJ), kommunikationsrådgiver, coach og forfatter

Helle! Tusind tak for din magiske behandling. Efter flere år med sovende fingre og arme og ondt i nakken – og besøg hos mange forskellige behandlere – har din cocktail af zoneterapi, muskulær massage og akupunktur fjernet smerterne og givet mig god nattesøvn igen. Du er fantastisk – og vi ses igen til vedligeholdelse.

www.bendixkommunikation.dk

Simon Krohn, Cand.mag i filosofi  og yoga, meditationslærer

Jeg stod midt i en krise og havde det rigtig svært. Jeg var anspændt og havde svært ved at sove. Jeg fik én behandling hos Helle, og det gjorde en kæmpe forskel. Under behandlingen var det som om, noget smeltede inden i mig. Bagefter stod jeg nede på gaden og gabte og gabte. Den aften sov jeg elleve timer, og behandlingen var uden tvivl med til at hjælpe mig igennem krisen.

www.mindyourself.dk

Erling Egebo. 83 årig pensionist

Jeg kan varmt anbefale Helles kombination af zoneterapi, massage og akupunktur som jeg har benyttet mig af, af flere omgange hvor jeg har haft problemer. Første gang i forbindelse med hævede, smertende knæ. Sidste omgang i forbindelse med en langvarig og smertefuld inflammation i den ene skulder.. Helle vandt!

Mia Schlytter. Restauratør - DROP INN

Igennem 6 år har jeg ”on and off” været forbi Helle, når ryggen laver ballade pga mit arbejde, som konstant lægger pres på min lænd . Jeg er glad for behandlingerne,  og føler at det er en stor hjælp at få behandling af Helle, det gør at jeg kan fortsætte mit job.

www.drop-inn.dk

Charlotte M. Kursuskoordinator.

Efter 7 års barnløshed var der gevinst ! Helles behandlings kombination gjorde forskellen for os. Vi fik begge to behandlinger. Min ægtefælle fik styrket hans sædkvalitet betydeligt, det fik vi konstateret via en test hos lægen. Jeg fik balanceret mit hormonsystem, og det føltes rigtig rart for krop og sjæl. Efter bare 3 måneder skete ”miraklet”, jeg var gravid og fødte en skøn og sund lille datter, på daværende tidspunkt var jeg selv 37 år.

Kim Cramer Larsson. It-analytiker

Jeg har af og til problemer med hold i ryggen bl.a. pga. min diskusprolaps i lænden og en Scheuermann. Når jeg kommer til klinikken, kan jeg ofte ikke bukke mig ned for at binde mine egne sko, men det kan jeg når jeg går derfra. Efter 3 behandlinger er 80-90 % smerterne og muskelspændingerne væk.

Peter Dalstrup. Brolægger

Jeg fik ødelagt min ryg som brolægger, efter mange års hårdt arbejde, med tunge løft og forkerte arbejdsstillinger. Herefter har jeg været til rigtig mange forskellige læger og behandlere.  Jeg vil mene, at jeg kender en del til, hvor god en behandling man kan få og specielt ikke få. Derfor kan jeg sige, at de gange jeg var hos Helle Mackenhauer, var det hele værd. Zoneterapi, massage og derefter akupunktur. Der blev gået grundig tilværks, ikke bare lidt tryk her og der og så færdig. Ligeledes fik jeg også en kostvejledning, som der efterfølgende overraskede mig meget, hvor stor virkning det har på kroppen. Jeg kan kun anbefale at prøve en kombination af forskellige behandlingsformer på samme tid – som Helle gør det! Vær klar til at give det en chance. Jeg er ihvertfald glad for, at jeg gjorde det.

Brinja Kaaber. Andengangsfødende

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Helle i forbindelse med min fødsel af mit andet barn. Jeg fik af min jordemoder anbefalet  akupunktur og zoneterapi, efter at være gået et par dage over tid. Jeg kontaktede desperat Helle, der til min store glæde fandt tid til at se mig samme dag. Jeg fik igangsættende zoneterapi og akupunktur, som øjeblikkeligt gav mig en enorm lettelse og ro i kroppen. Jeg er ikke i tvivl om, at to behandlinger hos Helle lige op til min fødsel var en stor del af grunden til, at min fødsel gik i gang og var helt perfekt.

Jørgen Svenstrup. ICI coach, master trainer

Jeg har gennem årene blevet behandlet af Helle, når jeg har haft spændinger og andre ubehageligheder. Kombinationen af Helles professionalisme, viden og meget brede vifte af kompetencer, gør at jeg hver gang går glad og afspændt ud af døren!

www.empowermind.dk

 

Karin Odermatt. Circus and Variete artiste - Wallmans Saloner

Helle has treated me regularly over 4 years. I first came to her as I got injured five days before a premiere at Wallmans Salonger in Copenhagen. The doctor told me that it will take at least two weeks until I can perform again – Helle treated me every day and I did a great and painless premiere… That says actually everything – and more. I was in spite of the intensive work in a show which lasted 5 hours, almost never injured. Helle treated all the small injuries and I felt the difference almost directly. My job is very physical and I have tried many different therapists over the years. For me, the combination of reflexology, massage and acupuncture was perfect. It felt like it would take the pain on some level. And the problem was approached in different ways. I can recommend the treatment to people who work very physically as well as to people with an acute problem, or just to maintain and gain wellbeing. Going regularly was holding my body in a permanent good state…

www.cirkusfolks.com

Veronica Lerchbacher. SPA-værtinde.

Jeg startede behandling hos Helle Mackenhauer, efter jeg i længere tid havde haft bivirkninger fra en hormonspiral. Der var smerter i ryggen, der trak ned i især højre ben, konstant oppustet følelse, vand i kroppen, humøret var ustabilt, jeg havde nærmest en følelse af konstant pms. Jeg kunne mærke at min krop reagerede stærkt på både zoneterapien og akupunkturen, og jeg mærkede meget hurtigt fremskridt.

Harder-Hauman. Soc. og  neuro pædagog

Nikkelallergi gennem mange år. Endelig fandt jeg frem til en kompetent behandler, som på en enkel og fin måde lærte mig, hvilke fødevarer der var var relevante og hvilke jeg skulle undgå. Alt dette med hensyn til mine smagsløg, og med en forståelse af at det selvfølgelig er mit eget ansvar.Der skal ikke være nogen tvivl om, at den vejledning jeg modtog af Helle Mackenhauer var brugbar ! Velværet ved at følge anbefalingerne har givet mig overskud i hverdagen, og jeg behøver ikke længere at tage medicin.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page