top of page

en særdeles præcis og effektiv behandlingsmetode

JAPANSK AKUPUNKTUR

Hvad du kan få hjælp til?

Symptomer kan være mangeartede, ligefra ondt i RYGGEN, gener i ARME, BEN, HOFTER til HOVEDPINER, NAKKE smerter, PSYKISKE udfordringer og ikke mindst ondt i LIVET. 

 

Du kan evt finde din udfordring under symptomer her på siden

Fordele ved japansk akupunktur

💆‍♂️ Smertereduktion: Afhjælper-lindre smerter og ubehag, samt opnå bevægelsesfrihed

🌿 Nedsat stressniveau: Opnå en essentiel følelse af afslapning og mental klarhed

⚖️ Forbedret velvære: Kroppens naturlige balance og energiflow styrkes, oplev roen og velværet det bringer

Hvad gør japansk akupunkur unik - Sådan foregår det

Japansk akupunktur "Seizen Hari" er et håndværk hvor man er i stand  til at stille en ret præcis diagnose, deraf kommer de rette akupunkturpunkter i spil.  Det unikke ved japansk akupunktur er bl.a, at ved denne metode bruges ikke nåle som bryder huden, hvilket kan være en barriere folk med nåleskræk

   

Japansk akupunktur stammer gennem generationer fra blinde og svagtseende, deraf denne blide metode.

Behandlingen nulstiller krop og sind, så den kan behandle sig selv helt naturligt indefra. Det foregår bl.a ved af pulstagning på håndleddet, hvor alle organpulsene viser sig og bruges i diagnosen, maveregionen palperes dvs mærkes/trykkes på, det samme gøres på energibanerne på arme og ben.

Der behandles med en ikke invasiv speciel nål, nålen berør kun huden og mærkes ikke.

 

Der arbejdes på at skabe ligevægt  i energisystemet, og ud fra et asiatisk aspekt menes der, at alt sygdom opstår på baggrund af et ubalanceret energisystem. Når der stilles en korrekt diagnose ud fra givne teknikker, ser prognosen for bedring eller afhjælpning af smerten og ubehaget ofte ret godt ud.   

Jeg forstår vigtigheden af at opnå helbredelse og velvære på en måde, der respekterer din krops naturlige balance. Japansk akupunktur er nøjagtig det - en skånsom og præcis behandlingsmetode, der sigter mod at lindre og afhjælpe smerter, fremme harmoni og optimere dit velbefindende.

Må jeg hjælpe?

Jeg arbejder ud fra en individuel behandlingsplan, hvor der tages hensyn til de unikke behov og mål. Må jeg være din guide på vejen til smertefrihed, velvære og sundhed, hvor der arbejdes for at genoprette din naturlige balance og energi.

Kontakt mig i dag for at høre mere om, hvordan japansk akupunktur kan hjælpe dig

😌 Nåleskræk? 

Intet problem - du mærker det knapt.

🌿 Naturlig Smertelindring

Uden brug af medicin eller kirurgi.

📍 Præcis og skånsomt

Special nål - blid og behagelig behandling

Helle Mackenhauer

  Erfaren terapeut med ekspertise indenfor flere behandlingsområder. Japansk akupunktur er et håndværk som giver fantastiske resultater. Mit mission er at hjælpe dig i mål med dine udfordringer gennem skånsom og effektiv behandling.

4,8/ 5 Stjerner

Kontakt mig kvit og frit

Vil du høre mere? Jeg tilbyder dig en gratis telefonisk konsultation, hvor vi kan diskutere dine behov og mål om, hvordan behandlingen er relevant for dig

📞  24424402 eller på sms

bottom of page