top of page
logo_2_cirkler-03.png

Mackenhauer Terapi

Om mig

Jeg hedder Helle også kaldet ”Mac” blandt venner.

Først i 20'erne tog jeg en massageuddannelse, der førte mig til min første klinik i Matas, her erfarede jeg at den behandling jeg udøvede, havde en positiv effekt på dem jeg behandlede. Jeg kom samtidig i kontakt med naturmedicinen og startede på zoneterapeutstudiet. Siden hen er der kommet en række uddannelser til, da jeg af natur er ret videbegærlig. Mit ønske om at fremme fysisk og psykisk sundhed har ført mig vidt omkring. Jeg var i Beijing (Kina) via zoneterapien og med akupunktur uddannelsen i klinisk praksis på et hospital i Ho Chi Minh City, Vietnam. Jeg har uddannet mig og rejst verden rundt, det har givet mig indsigt og inspiration til brug i mit daglige arbejde.                                                                                                                                  

Kosten har altid været af stor betydning, derfor ”måtte” jeg læse ernæring,  ernæringsterapeut uddannelsen indeholdte masser af nørderi indenfor ernæring – biokemi-  og dets indvirkning på  fysiske og  psykiske aspekter                                                                                                                                                          

Jeg er meget optaget af en anden gren inden for akupunkturen ”japansk akupunktur – meridian terapi”. Jeg er i mesterlære og vi holder klinisk praksis i vores klinik i Vendersgade hver uge. Vi er et lille team som nørder og ser klienter til gratis behandlinger, hvilket giver et yderligere fagligt løft som jeg er vild med                                                

Der er næsten altid et kursus mm. jeg lige må opdateres på, og mine behandlinger er et mix af  det jeg har med mig gennem årene og  giver mening.                                                                                                    

Har du lyst er du velkommen til at se mit CV her

Med min efterhånden brede vifte af kompetencer tør jeg godt inviterer dig indenfor, jeg tilrettelægger en optimal behandlingsstrategi der bliver tilpasset dig og dine behov.

 

Er du nysgerrig på hvem jeg ellers er?

Sportstosse - vokset op på en håndboldbane – helårsbader i mange år – synger i band – musik og koncerter – cykler rundt i Kbh – elsker mine venner og kæreste – nyder gerne et glas bobler.

Om mig.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page